Skolestart

"1-2-10 giraffen stod på ski, vælted' ned ad bakken - fik en skoletask' i nakken". Det er tid til skoleindskrivning for alle børn der er født i 2015.

Skolelivet er spændende, udfordrende og farverigt

En ny verden åbner sig når der vinkes farvel til børnehavelivet, og der siges goddag til skolelivet. - Det gælder for både børnene og deres forældre.

Alle børn født i 2015 skal starte i kommunens børnehaveklasse eller på anden måde følge undervisning fra 11. august 2021.

Her kan du skrive dit barn op til skolestart 2021 i perioden 1. oktober 2020 - 15. januar 2021. Husk dit NemID:

Skriv dit barn op til skole her

Læs folderen "Hej skole - farvel børnehave"

Undløse Skole

Nr. Jernløse Skole

Knabstrup Skole

Kildebjergskolen

Jyderup Skole

Klik, se og mærk skolelivet på Skovvejens Skole

Undervisningspligt

I Danmark har vi undervisningspligt. Det vil sige, at dit barn skal modtage undervisning. Undervisningen skal senest begynde i august det år dit barn fylder 6 år.
Dit barn skal tilbydes en plads på distriktsskolen, i det område du bor.

Hvis dit barn skal gå på en anden skole

Der er mulighed at vælge en skole der ligger uden for det skoleområde du bor i. I så fald skal du kontakte skolelederen på den skole, hvor du ønsker dit barn optaget. Det gælder både, hvis der er tale om privatskoler og folkeskoler i andre skoleområder eller kommuner.
Dog skal du huske, at du stadig skal opskrive dit barn via linket øverst på siden.

Udskydning af skolestart

Hvis du ønsker at ansøge om udsættelse af dit barns skolegang, skal du kontakte skolelederen i dit barns skoleområde, der skal tage stilling til, om det kan lade sig gøre. Det skal være særlige forhold, der gør, at et barns skolestart udskydes.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske skriftligt direkte til barnets skoleafdeling.

11.12.2020