Spring til indhold

Undervisning og behandling hænger sammen

Undløse Skole - Behandlingshjem er et behandlingssted for børn og unge, der er blevet "forstyrret" i deres normale udvikling.

Undløse Skole - Behandlingshjem

Undløse Skole - Behandlingshjem er et kommunalt dag- og døgntilbud med egen skole. Vi modtager børn og unge mellem 6 og 18 år. Hovedparten af de børn og unge, der visiteres til os, kommer fra Holbæk Kommune, men vi modtager børn og unge fra hele landet.

Vi har specialiseret os i børn og unge med omsorgssvigt og traumer. Med den neuroaffektive tilgang (børnepsykiater Bruce D. Perry og neuropsykolog Susan Hart) hjælper vi dem til at få bedre kontakt med sig selv og udvikle sig følelsesmæssigt, socialt, motorisk og intellektuelt. Vi bruger KRAP, kognitiv, ressourcefokuseret og anerkendende pædagogik, Theraplay og sansemotorisk træning.

Undløse Skole - Behandlingshjem trækker i vores socialpædagogiske og behandlingsmæssige arbejde på viden fra mange kilder og teorier. De tre beskrevne faglige tilgange er de vigtigste forståelsesrammer for vores arbejde – og de er i øvrigt forbundne i deres teoretiske ståsted og menneskesyn. Under dem beskriver vi de metoder, der udspringer af disse tilgange.

Kig indenfor hos Undløse Skole - BehandlingshjemFeedback

Sidst opdateret

26.11.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen