Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Et makkerpar til matematik, engelsk og/eller natur/teknologi og idræt – og et spændende frihedsforsøg på Nr. Jernløse skole!

Vi søger to lærere, der som tætte makkere, vil varetage undervisningen på 3. og 4. årgang i matematik, engelsk og/eller idræt og natur/teknologi.

Søg lærerstillingen på Nr. Jernløse skole her

Skolepædagog til Jyderup skole

Vi tilbyder dig en 32 timers stilling som skolepædagog i underhuset, hvor nogle af timerne vil være tilknyttet vores specialområde.

Søg stillingen som skolepædagog

Erfaren socialpædagog til Undløse Skole-Behandlingshjem

På Undløse Skole-Behandlingshjem søger vi en erfaren socialpædagog til vores døgnafdeling. Her har vi 16 døgnpladser og 12 dagspladser til børn og unge mellem 6 og 17 år med sociale og/eller psykiske udfordringer og indlæringsproblemer.

Søg stillingen som socialpædagog

15.06.2021