Jyderup Skole test

Jyderup skole er beliggende i den vestlige del af Holbæk Kommune og er den næststørste afdeling under Skovvejens Skole, med knap 500 indmeldte elever fra 0.-9. klasse. Vi arbejder ud fra filosofien ”glæde, ansvar og faglighed i fællesskab” og tilbyder et trygt læringsmiljø med ambitioner om et højt fagligt niveau med fokus på, at god trivsel er udgangspunktet for den bedste indlæring.

Trivsel arbejder vi også med gennem vores elevråd, i både underhus (0.-5. klasse) og overhus (6.-9. klasse). Elevrådet er meget dedikeret og sætter gang i projekter til gavn for fællesskabet, bl.a. et kunstprojekt, hvor eleverne udviklede ”toiletkunst” med det formål, at holde skolens toiletter pæne og rene.

Elevrådet samarbejder med skolebestyrelsen og deltager i de møder der afholdes på skolen.

Læs mere om vores værdier