Skolefritidsordninger (SFO)

Folkeskolen tilbyder fritidsordning ved hver skole. Du skal huske at skrive dit barn op til SFO, samtidig med at du skriver dit barn op til skolestart.

Fakta om SFO'er i Holbæk Kommune

• Pasningsgaranti fra 0. - 7. klasse, både før og efter skoledagen
  • Dit barn skal tilbydes SFO plads på den afdeling det går på
  • Tilbud om lektiehjælp i SFO'en (der er ikke tilknyttet lærere til lektiehjælpen. Niveauet svarer til den lektiehjælp, barnet modtager i hjemmet)
  • 19 lukkedage om året

For at skrive dit barn op til SFO, skal du opskrive via NemPlads.

På siden om pladsanvisning kan du også læse mere om takster og tilskud m.m.

Gå til NemPlads

Jyderup SFO

Kildebjerg SFO

Knabstrup SFO

Nr. Jernløse SFO

Undløse SFO

Mål og indholdsbeskrivelse:

SFO'ens arbejde stor betydning for det gode resultat

OBS!

Fællespasning foregår i uge 29 og 30 i Mørkøv Børnehus for både vuggestue, børnehave og SFO.

Vedr. fællespasning i påsken 2017, foregår dette ligeledes i Mørkøv Børnehus. Har du som forælder spørgsmål vedr. tilmelding eller andre tvivlsspørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Trine Wulff tlf. 72 36 36 92.

Nærmere oplysninger om lukkedage og fællespasning gives af skolens SFO.
Få overblikket her:

Ferieplan og vigtige datoer

SFO'ens læreplaner skal godkendes af skolebestyrelsen. Det er også skolebestyrelsen der fastsætter åbningstiderne. De må dog ikke overstige 52 timer om ugen.

Mød skolebestyrelsen

16.10.2017

Børn i bevægelse

I Holbæk Kommune arbejder alle SFO'er med idræt, leg og bevægelse hver dag, og derfor er vi DGI certificerede. Læs mere her

Kulturpas 2017/18

Hvad koster det at gå i SFO?