Spring til indhold

Taekwondo - Koreansk kampsport som nyt valgfag

Se, det var noget der vakte stor begejstring blandt 7.-8.-9. årgang på Skovvejens Skole afd. Jyderup, da årets valgfagsprogram blev præsenteret.

Masser af muligheder

Det nye skoleår er kommet godt i gang, og med ansættelsen af ny folkeskolelærer på afd. Jyderup, der også er elitetræner i taekwondo, lå det lige til højrebenet, at taekwondo skulle være et af de nye valgfag. Holdet er fuldt booket med ivrige og forventningsfulde unge mennesker, der gennem træningen opnår en større fysisk kontrol på smidighed, styrke og hurtighed og på det mentale plan – en stærkere psyke gennem sportens brug af disciplin og fokusering på både individuelle og fælles præstationer.

Vi er stolte af at kunne sammensætte et virkelig godt valgfagsprogram, som i år også byder på andre nye valgfag såsom ”pædagogmedhjælper”, ”verden/demokratiet omkring mig” og ”junioridrætslederuddannelsen”. Med de stærke faglige ressourcer vi har til rådighed blandt vores personale, har vi kunne tilrettelægge et meget spændende og varieret tilbud, som rammer tidens tand.

 Feedback

Sidst opdateret

15.06.2018

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen