200 sambastjerner på scenen

0. klasserne fra alle fem afdelinger på Skovvejens Skole, stod sammen i et kæmpe, levende karnevalsshow i Mørkøvhallen mandag den 6. februar 2017.

"For man må ikke spise mennesker"

Det var originale titler og sangtekster, som børnene fra 0. klasse sammen med Holbæk Musikskole havde kreeret. "Op til bjergets top", "Sørøverpapegøjen" og "Flamingoens festfyrværkeri" - sprudlende sange med iørefaldende musik fra dygtige elever fra Holbæk Musikskole og tekster der gik lige i hjertet og som spredte masser af sangglæde, smil og klapsalver blandt det store mylder af forældre, søskende og bedsteforældre der var mødt op til sambafest og sydamerikansk stemning.

Formålet med projektet har været at lære børnene at forholde sig kreativt til musik og sang, gennem det at skrive egne sange. Samtidig har det været et ønske om at samle elever og lærere fra alle fem afdelinger og dermed være medvirkende til, at den nye struktur på skoleområdet bliver meningsfyldt for det enkelte barn, forældre og lærere. Samtidig giver den nye struktur mulighed for at tænke større og benytte lærerkræfter på tværs af hver enkelt afdeling og derudover udvikle det gode samarbejde med musikskolen.

09.03.2017