Indvielse af multibane i Undløse

På afd. Undløse har ønsket i mange år været en multibane. Ønsket blev opfyldt den 1. december 2017 med indvielse af flotte nye baner til både elever og byens borgere.

Projektet har været undervejs i flere år og endelig kunne flaget hejses på en smuk og kold december formiddag; nu kunne de nye flotte baner indvies.

Signe Sode der er lærer på afdelingen, har stået i spidsen for projektet og sammen med Kevin Pedersen, der er fodboldtræner i Undløse Boldklub, er der samlet omkring 200.000 kr sammen fra lokalområdet og de nye flotte baner er nu en realitet til stor glæde for ikke kun skolens elever - men for hele byens borgere.

Der kan spilles fodbold på multibanen, det nye basketnet "kan dunkes" og en flytbar badmintonbane er også blandt de nye legeredskaber. På græsplænen bag skolen findes den populære pannabane, som er en sekskantet bane, med oprindelse i street fodboldens verden.

Velkommen til :-)

05.12.2017