Læring og trivsel for alle

Velkommen til Skovvejens Skole. Skovvejens Skole er pr. 1/8-2016 vores nye fælles navn, der danner rammen om de seks skoler vi epræsenterer. Et spændende og varieret skoletilbud med de bedste ambitioner for dit barns læring og trivsel.

Sammen kan vi mere

Skovvejens Skole er et spændende skoletilbud i Holbæk Kommune. Seks skoler - herunder ét behandlingstilbud - med store faglige ambitioner om høj læring og trivsel blandt vore elever.

Vores seks skoler ligger alle godt placeret i naturskønne omgivelser med rum og lys, - nogle i charmerende bygninger der gemmer på masser af historie - andre i nye eller delvist nye og spændende rammer med højt til loftet og kreative undervisningsrum.

Skolerne Jyderup, Kildebjerg, Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Skole-behandlingshjemmet Undløse udgør tilsammen Skovvejens Skole.

Vi samarbejder på tværs af skolerne, deler viden med hinanden og udnytter ressourcer og kompetencer til størst gavn for alle.
Seks skoler der arbejder ud fra sine egne værdier og kerneområder, sideløbende med at vi drager stor erfaring fra hinanden - bl.a. omkring AKT samarbejde (Adfærd - Kontakt - Trivsel).

Ledelsesteamet er ligeledes vokset i takt med sammenlægningen, og her bliver der dannet stærke netværk på tværs af skolerne - alle med det fælles formål, at skabe den bedste læring og trivsel for dit barn.

Folkeskolen - tæt på dig

Kom med ind i folkeskolen og oplev glæde, virkelyst og faglige udfoldelser.

I et tæt samarbejde blandt de fire skoleområder i Holbæk Kommune,

Mød de seks skoler her

Jyderup skole

Kildebjergskolen

Knabstrup skole

Nr. Jernløse skole

Undløse skole

Undløse Skole-Behandlingshjem

20.10.2019

Den gode kontakt

Har du brug for en direkte kontakt til skolens ledelse, skolebestyrelse eller administration?
Find den kontaktinfo du har brug for lige her.

Ledelse og administration
Skolebestyrelse