Læring og trivsel for alle

Velkommen til Skovvejens Skole. Skovvejens Skole er pr. 1/8-2016 vores nye fælles navn, der danner rammen om de seks afdelinger vi repræsenterer. Et spændende og varieret skoletilbud med de bedste ambitioner for dit barns læring og trivsel.

Sammen kan vi mere

Skovvejens Skole er et nyt, spændende skoletilbud i Holbæk Kommune. Seks afdelinger - herunder ét behandlingstilbud - med store faglige ambitioner om høj læring og trivsel blandt vore elever.

Vores seks afdelinger ligger alle godt placeret i naturskønne omgivelser med rum og lys, - nogle i charmerende bygninger der gemmer på masser af historie - andre i nye eller delvist nye og spændende rammer med højt til loftet og kreative undervisningsrum.

Afdeling Jyderup, Kildebjerg, Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Skole-behandlingshjemmet Undløse udgør tilsammen Skovvejens Skole.

Vi samarbejder på tværs af afdelingerne, deler viden med hinanden og udnytter ressourcer og kompetencer til størst gavn for alle.
Seks afdelinger der arbejder ud fra sine egne værdier og kerneområder, sideløbende med at vi drager stor erfaring fra hinanden - bl.a. omkring AKT samarbejde (Adfærd - Kontakt - Trivsel).

Ledelsesteamet er ligeledes vokset i takt med sammenlægningen, og her bliver der dannet stærke netværk på tværs af afdelingerne - alle med det fælles formål, at skabe den bedste læring og trivsel for dit barn.

Mød de seks afdelinger her

Afd. Jyderup

Afd. Kildebjerg

Afd. Knabstrup

Afd. Nr. Jernløse

Afd. Undløse

Undløse Skole-Behandlingshjem

05.04.2017

Den gode kontakt

Har du brug for en direkte kontakt til skolens ledelse, skolebestyrelse eller administration?
Find den kontaktinfo du har brug for lige her.

Ledelse, skolebestyrelse og administration

Følg os på facebook