Spring til indhold

Læring og trivsel for alle

Velkommen til Skovvejens Skole. Skovvejens Skole er pr. 1/8-2016 vores nye fælles navn, der danner rammen om de seks afdelinger vi repræsenterer. Et spændende og varieret skoletilbud med de bedste ambitioner for dit barns læring og trivsel.

Sammen kan vi mere 

 

Skovvejens Skole er et spændende skoletilbud i Holbæk Kommune. Seks afdelinger - herunder ét behandlingstilbud - med store faglige ambitioner om høj læring og trivsel blandt vore elever. 

 

Vores seks afdelinger ligger alle godt placeret i naturskønne omgivelser med rum og lys, - nogle i charmerende bygninger der gemmer på masser af historie - andre i nye eller delvist nye og spændende rammer med højt til loftet og kreative undervisningsrum.

 

Afdeling Jyderup, Kildebjerg, Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Skole-behandlingshjemmet Undløse udgør tilsammen Skovvejens Skole.

Vi samarbejder på tværs af afdelingerne, deler viden med hinanden og udnytter ressourcer og kompetencer til størst gavn for alle.
Seks afdelinger der arbejder ud fra sine egne værdier og kerneområder, sideløbende med at vi drager stor erfaring fra hinanden - bl.a. omkring AKT samarbejde (Adfærd - Kontakt - Trivsel).

Ledelsesteamet er ligeledes vokset i takt med sammenlægningen, og her bliver der dannet stærke netværk på tværs af afdelingerne - alle med det fælles formål, at skabe den bedste læring og trivsel for dit barn.

Folkeskolen - tæt på dig

Kom med ind i folkeskolen og oplev glæde, virkelyst og faglige udfoldelser.

I et tæt samarbejde blandt de fire skoleområder i Holbæk Kommune,

 

 

 

 

 Mød de seks afdelinger her

 

 

Afd. Jyderup

 

 

Afd. Kildebjerg

 

 

 

Afd. Knabstrup

 

 

 

Afd. Nr. Jernløse

 

 

 

Afd. Undløse

 

 

 

Undløse Skole-Behandlingshjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

28.08.2019

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Den gode kontakt

Har du brug for en direkte kontakt til skolens ledelse, skolebestyrelse eller administration?
Find den kontaktinfo du har brug for lige her.

 

Ledelse, skolebestyrelse og administration

Følg os på facebook