Vores værdigrundlag

- Et værdigrundlag der er skabt mellem afdelingerne på Skovvejens Skole på afd. Kildebjerg, Knabstrup, Jyderup, Nr. Jernløse og Undløse.

Vi arbejder ud fra følgende værdigrundlag:

På Skovvejens Skole tilbydes alle et trygt og udviklende skoleliv. Vi har fokus på alle børns særlige behov, talenter og trivsel, samt retten til, at være en del af et eller flere faglige og sociale fællesskaber. På Skovvejens Skole mødes alle med respekt gennem positiv og anerkendende kommunikation og alle har mulighed for, at få indflydelse og ansvar.

Læs også vores "Værdigrundlag og regler for samvær"

IT/Digital læring

På Skovvejens Skole satser vi på de digitale læringsmidler. Det betyder, at vi bruger IT i undervisningen i alle fag det meste af tiden – når det giver mening.

Vores mål er, at alle elever på skolen skal arbejde med – og udfordres fagligt – af de digitale læremidler og på start.skolen.nu (en pædagogisk IT-platform), hvor eleverne lærer at arbejde i samme dokumenter og dele med hinanden og lærerne.

Hver elev får løbende udfordringer på eget niveau, så eleven lærer mest muligt.

Digitale hjælpemidler

Vi har smartboards (digitale tavler) i alle klasselokaler og arbejder både på iPads, bærbare/stationære computere og chromebooks.

Digitale hjælpemidler til elever, der har brug for ekstra hjælp

Elever, der har brug for særlig læse-, skrive- eller sproghjælp, kan få undervisning på deres eget niveau på hardware, som kun de må bruge. Det kan fx være programmet ViTre.