Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Ledige stillinger

Sprechen Sie Deutsch, as well as English? Er du vild med sprog, og har du lyst at udfordre vores nysgerrige elever?

På Skovvejens Skole afd. Jyderup søger vi dig, der som dygtig sproglærer er klar på at tage fat og byde ind med kvalificeret og inspirerende undervisning til vores elever på mellemtrin (5.-6.klasse) og i udskolingen (8.-9.klasse). Vi inviterer dig med indenfor i vores kollegafællesskab, hvor faglig sparring og godt humør præger hverdagen på skolen.

Læs og søg stillingen her

Kære lærer! Kom og vær med til at skabe en god og tryg skoleramme for vores børn på Undløse Skole-Behandlingshjem

Som lærer på Undløse Skole-Behandlingshjem underviser du i alle skoledagens fag og drager naturlig omsorg for vores udsatte elever. Du har gode kolleger omkring dig og en naturskøn arbejdsplads at møde ind til.

Læs og søg stillingen her

Kom på besøg og oplev spændende og udviklende muligheder i en delt pædagogfunktion i vores SFO - og specialtilbud

Som pædagog i vores SFO og specialtilbud, får du en afvekslende hverdag, hvor du som tydelig voksen brænder igennem i det udfordrende og givende arbejde med børn.

14.09.2019