Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Ledige stillinger

Kære lærer! Nye dimensioner og faglige kræfter venter på dig efter sommerferien på afd. Kildebjerg

Efterlysning! Du underviser i dansk og historie og overdrages ansvaret for nogle skønne unge mennesker på 6.-8. årgang.

Læs og søg stillingen her

Vi søger en indskolingslærer, der med begejstring og rytmesans, kan undervise i dansk og musik - og gerne i engelsk

Som vores nye lærerkollega på afd. Nr. Jernløse brænder du for at undervise i indskolingen. Du er skarp på klasseledelse og giver dine elever en alsidig, inspirerende og aktiv undervisning.

Læs og søg stillingen her

02.07.2019