Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

To pædagoger søges til vores specialtilbud og enkeltintegreret støtte til vores elever på 7. årgang på afd. Kildebjerg

Vi byder dig indenfor i et fagligt stærkt kollegialt fællesskab, hvor fokus er på elevernes potentialer og den fornemme opgave - at hjælpe eleverne med at bruge disse.

Læs hele stillingen og søg her

Pædagogisk leder søges til at skabe værdifulde rammer for det gode børneliv på afd. Nr. Jernløse

Brænder du for at udvikle en stærk lokal folkeskole med høje ambitioner for skolens kerneopgave - elevens læring, trivsel og dannelse?

Læs hele stillingen og søg her