Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk. 

Afd. Jyderup søger en dygtig barselsvikar til vores nye spændende specialtilbud

Brænder du for at arbejde med børn og unges trivsel og sikre udvikling af deres sociale og relationelle kompetencer i tæt samarbejde med dine kolleger? Er du rigtig god til at skabe relationer til både elever, forældre og kolleger og har undervisningskompetencer indenfor dansk og engelsk?

Så er det dig, vi glæder os til at byde velkommen i vores velfungerende og ambitiøse T-team på Skovvejens Skole afd. Jyderup.

Læs mere og søg stillingen her

 

Afd. Jyderup søger en dygtig barselsvikar til matematik og idræt

Er du uddannet lærer og kan sætte klare faglige rammer og brænder for at undervise i matematik i indskolingen og på mellemtrinnet?

Send os din ansøgning - måske er det dig vi kan byde velkommen i vores team på afd. Jyderup.

Læs mere og søg stillingen herFeedback

Sidst opdateret

06.12.2017

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen