Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Stærk dansk- og matematikprofil søges til vores indskoling og kommende 1. årgang på Jyderup Skole

På Jyderup Skole har vi en spændende lærerprofil i spil. Fra januar træder du ind i klasserummet i nuværende 0-2.klasse med en forventning om, at skulle følge én eller begge af vores 0. klasser med op i 1. klasse. Her bliver du fra næste skoleår dansk- og matematiklærer på årgangen og vil samtidig varetage klasselærerfunktionen i den ene af klasserne. Denne måde at møde eleverne på, er en del af vores arbejde med de gode overgange, hvor relationer dannes i den tidlige skolestart.

Søg stillingen som lærer på Jyderup Skole

Bliv vores nye barselskollega på Nr. Jernløse Skole og fold din lærerbegejstring ud sammen med spørgelystne elever og ferme kollegaer

Kom og bliv vores nye kollega på Nr. Jernløse Skole. Vi har to spændende barselsvikariater åbne og glæder os til at høre fra dig, der er begejstret for at undervise og som har lyst at indgå i et fagligt stærkt fællesskab med dygtige kollegaer og søde, nysgerrige elever i enten indskoling eller udskoling.

Søg stillingen som lærer på Nr. Jernløse Skole

09.11.2020