Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Ledige stillinger

Tysk - og engelsklærer søges til Kildebjergskolen

Er du vild med at undervise i tysk og engelsk, og er du klar på at starte skoleåret som ny sproglærer blandt vores ældste elever? Har du lyst at indgå i et stærkt kollegafællesskab hvor faglig sparring og smittende humør præger hverdagen? Så er det nu vi gerne vil høre fra dig.

Klik og søg stillingen som sproglærer

Pædagogmedhjælper til SFO'en til vores lille landsbyskole

På Knabstrup Skole søger vi en ny kollega, der er vild med at arbejde i lille, lokal og aktiv SFO hvor musik, sport og fysisk aktivitet er en vigtig del af hverdagen. Hos os får du indflydelse og mulighed for at føre ideer til handling og du gror med de små og forpligtende fællesskaber. Sammen lykkes vi – sammen sætter vi kursen mod det gode børne/ungeliv efter skoletid.

Klik og søg stillingen som pædagogmedhjælper

Start skoleåret på Nr. Jernløse Skole og fold din lærerbegejstring ud blandt spørgelystne elever og ferme kollegaer

Sommerferien står for døren, men når klokken atter ringer ind til time den 10. august på Nr. Jernløse Skole, bliver det samtidig med et stort velkommen til dig som ny sprog – og idrætslærer.
Vi er Skovvejens største skole med knap 500 elever fra 0.-9. klasse og tilbyder dig et spændende lærerjob på en levende og mangfoldig skole.

Klik og søg stillingen som sprog - og idrætslærer

Kildebjergskolen søger læsevejleder

Vi søger en lærer på fuld tid, der kan være vores nye læsevejleder. Du skal vælge at søge til Kildebjergskolen, fordi du her vil få gode og kompetente kolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig

Klik og søg stillingen som læsevejleder