Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Inspirerende dansklærer søges til lærerteamet på afd. Nr. Jernløse

Vi søger en stærk lærerprofil, der brænder igennem i undervisningen. Du vil udover undervisning i dansk, også tilbydes andre fag - altså er her tale om en "drømmestilling" du i høj grad selv er med til at planlægge.

Læs hele opslaget og søg stillingen her

En-to-flere ildsjæle søges til lærerteamet på afd. Jyderup

Efter sommerferien får vi brug for flere dygtige og fagligt nysgerrige lærere, da vi til efteråret 2018 siger pænt farvel til to af afd. Jyderups trofaste og højt respekterede lærere gennem flere årtier, der nu skal nyde livet på pension.

Banker dit hjerte for den inkluderende undervisning, for samspillet mellem elever, kolleger og forældre, og drømmer du om at blive en del af et stærkt og positivt fællesskab, så er det nu, du skal spidse pennen.

Læs hele opslaget og søg stillingen her

22.05.2018