Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Ledige stillinger

Kan du lede vores underhus og skabe værdifulde rammer for det gode skoleliv på Jyderup Skole?

Vi styrker ledelsen på Skovvejens Skole og ansætter nu en pædagogisk leder til Jyderup Skole. Vi søger dig, der som pædagogisk leder for underhuset 0.-5. årgang, brænder for at udvikle en stærk lokal folkeskole med høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse i tæt samarbejde med dine medarbejdere og skolens lokale ledelsesteam.

Læs og søg stillingen her

Kan du synge, spille og skabe gode rytmer for vores elever på 1.-5. årgang?

Så er det dig, der som ny musiklærer, kan skabe mangfoldige musikalske oplevelser med vores elever og synge dig med i fællesskabet med vores dygtige og fagligt nysgerrige lærere. Kan du også undervise i billedkunst, dansk og måske engelsk? Så vil vi glæde os til at høre fra dig!

Læs og søg stillingen her

Vil du skabe den bedste overgang fra børnehaveliv til skolestart, som en af vores tre nye samskabende pædagoger?

Som samskabende pædagog i Område Skovvejen, arbejder du i børnehusets storgruppe og i skolens 0. klasse og er med til at skabe værdifulde rammer for det gode børneliv i overgangen fra børnehave til skolestart.

24.01.2020