Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Er du socialpædagog med robusthed og motocross i årene?

På Undløse Skole-Behandlingshjem søger vi en socialpædagog til vores døgnafdeling. Her har vi 16 døgnpladser og 12 dagspladser til børn og unge mellem 6 og 17 år med social og/eller psykiske udfordringer og indlæringsproblemer.

Læs og søg stillingen her

Kan du lede vores skole og skabe værdifulde rammer for det gode skoleliv på afd. Nr. Jernløse?

Brænder du, som pædagogisk leder, for at udvikle en stærk lokal folkeskole med høje ambitioner for skolens kerneopgave - elevernes læring, trivsel og dannelse?

Læs og søg stillingen her

15.01.2019