Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Kan du leve vores skole og skabe værdifulde rammer for det gode skoleliv på afd. Nr. Jernløse?

Brænder du, som pædagogisk leder, for at udvikle en stærk lokal folkeskole med høje ambitioner for skolens kerneopgave - elevernes læring, trivsel og dannelse?

Læs og søg stillingen her

Vi søger en robust socialpædagog, der brænder igennem i arbejdet med udfordrede børn og unge

På Undløse Skole-Behandlingshjem søger vi en socialpædagog til vores døgnafdeling. Her har vi 16 døgnpladser og 12 dagspladser til børn og unge mellem 6 og 17 år med sociale og/eller psykiske udfordringer og indlæringsproblemer.

Læs og søg stillingen her

Afd. Jyderup søger en stærk idrætslærerprofil, der med drive og motivation kan sætte retning og skabe inspirerende undervisning i idræt og matematik

Banker dit hjerte for samspillet mellem elever, kolleger og forældre, bringer du positivitet og energi til dagligdagen og brænder for at gøre en daglig forskel for vores børns skoleliv? Så er det dig vi på Skovvejens Skole, afdeling Jyderup gerne vil høre fra i en motiveret ansøgning.

18.03.2019