Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Tænder du på økologi, rene råvarer - farver, duft og smag? Er du fan af sundhed og gode madoplevelser? Så kom og bliv vores nye kok!

På Undløse Skole-Behandlingshjem vinker vi til sommer farvel til vores kok - vores "økologiske ildsjæl", som skal på velfortjent pension. Derfor søger vi nu dig, der som erfaren og solid kok/køkkenleder, er vild med at producere økologisk, varieret og velsmagende mad til vores børn og unge, med udgangspunkt i deres individuelle behov.

Læs og søg stillingen her

Mærk pulsen på Skovvejens Skole - og Dagtilbud og hop ombord i spændende og indholdsrige opgaver som administrativ medarbejder

Efter et rigt arbejdsliv i den pulserende skoleverden, går vores nuværende kollega på velfortjent efterløn. Det betyder, at vi skal ansætte en ny og dygtig kollega til vores administrative team. Hos os er to dage sjældent ens og arbejdsglæde og faglig sparring blomstrer blandt vores afdelinger i Jyderup, Kildebjerg, Knabstrup, Nr. Jernløse og Undløse.

Læs og søg stillingen her

Vi søger to nye kollegaer i et spændende arbejdsfelt som SFO - og skolepædagog

Som ny SFO - og skolepædagog er du med til at skabe værdifulde rammer for det gode børneliv på Nr. Jernløse SFO og Skovvejens Skole afd. Nr. Jernløse.

08.05.2019