Ledige stillinger

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder du for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge? Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Ledige stillinger

Er du vild med at undervise i sprogfag – tysk og engelsk, og er du samtidig vild med matematik?

På Jyderup Skole søger vi en dygtig lærer til formidling af inspirerende undervisning i tysk på 5.-7. årgang samt engelsk i underhuset (1.-5. klasse). Kan du også byde ind med gode undervisningskompetencer i matematik i underhuset, kan vi tilbyde dig et spændende lærerjob på en levende og mangfoldig skole.

Læs og søg stillingen som sproglærer her

Vil du arbejde i både skole og SFO2 ”Klubben”? Kan du sætte spot på bevægelse, udeliv, musik og digitale spil? - Så har vi jobbet til dig!

På Jyderup Skole søger vi en dygtig pædagog til det spændende arbejde og samvær med vores børn og unge. Du tilbydes en 35 timers stilling i ”Klubben”, som er vores farverige SFO2 tilbud fra 4.-6. klasse, samt 9 timer som skolepædagog i indskolingen.

Læs og søg stillingen som skole/klub medarbejder her

Pædagogisk leder til Jyderup Skole - afdelingen for 0.-5. klasse

Vi søger dig, der som pædagogisk leder brænder for at udvikle en stærk lokal folkeskole med høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse i tæt samarbejde med medarbejdere og skolens lokale lederteam.
Du er en ambitiøs, relationskompetent og tydelig leder, der kan være med til at løfte, sætte retning og udvikle vores skole i forhold til kultur, kvalitet og faglighed.

Læs og søg stillingen som pædagogisk leder her