Ledige stillinger

Skovvejens Skole består af 6 afdelinger; Jyderup, Kildebjerg (Mørkøv), Knabstrup, Nr. Jernløse, Undløse samt Undløse Skole-Behandlingshjem. Vi er en stor, spændende og levende skole, hvor omdrejningspunktet er læring og trivsel for alle - både for elever og personale.

Kan du bidrage som lærer, pædagog eller vikar og brænder for et spændende og udfordrende arbejde med børn og unge, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på skovvejensskole@holb.dk.

Genopslag: Kan du synge, spille og skabe gode rytmer med sangglade børn i indskolingen og er du en dygtig dansklærer?

Så er det dig, der som ny indskolingslærer, kan skabe mangfoldige musikalske oplevelser med vores elever og synge dig med i fællesskabet med vores dygtige og fagligt nysgerrige lærere på afd. Nr. Jernløse. Du er desuden dansklærer og kan byde ind med god og nærværende undervisning i 1. klasse.

Læg og søg stillingen her

Tysk - og idrætslærer søges til afd. Kildebjerg

Har du undervisningskompetencer indenfor tysk og idræt og træder du ind i klasseværelset med inspirerende og udviklende undervisning? Så er det dig vi gerne vil høre fra.

Læs og søg stillingen her

Genopslag: Vi søger en dygtig lærer i et barselsvikariat til vores specialtilbud

Brænder du for at arbejde med børn og unges læring og trivsel og sikre udvikling af deres sociale og relationelle kompetencer i tæt samarbejde med dine kolleger? Er du god til at skabe relationer til både elever, forældre og kolleger og har lyst og mod på at undervise vores 11 elever, der spænder fra 1.-9.klasse?

Læs og søg stillingen her

13.09.2018